Back

HR Manager Nederland

  • Published on

  • Location

    Leusden, Netherlands
  • Contrat type

    Permanent
New windowApply

HR Manager Nederland

De Infopro Digital Group is op zoek naar een HR Manager Nederland, gevestigd in Leusden, om de ontwikkeling en dagelijkse bedrijfsvoering van twee van haar dochterondernemingen te ondersteunen:

– Aanbestedingskalender: aanbieder van een platform dat klanten een monitoringdienst biedt voor openbare aanbestedingen van de Staat en lokale overheden in Nederland. ABK en haar 15 medewerkers in Deventer brengen sinds de oprichting in 2000 dagelijks afnemers en leveranciers samen via hun tools.

– Haynes: actief in het VK, de VS, Europa en Australië. Haynes biedt innovatieve content, databases en workflow-oplossingen voor de automotive-industrie en automobilisten. Als marktleider is Haynes een iconisch merk en bekend bij autoliefhebbers over de hele wereld. In Nederland bestaat Haynes uit 50 medewerkers en is gevestigd in Leusden.

Jouw taken:

Als belangrijk lid van het HR-team: 

– Voer je HR-beleid uit in overeenstemming met de globale strategie van de groep;
– Ben je verantwoordelijk en aansprakelijk voor alle aspecten van HR in jouw regio (Nederland);
– Ben je de contactpersoon voor managers en medewerkers in jouw regio en neem je deel aan de uitrol van HR-projecten.

Je bent verantwoordelijk voor:

– Managers adviseren en bijstaan bij HR-aangelegenheden
– Organiseren en beheren van werving en selectie
– Beheren van de personeelsadministratie (inclusief het opstellen van arbeidscontracten, addenda, verzuimbeheer …)
– Optimaliseren van professionaliserings- en opleidingsprogramma’s
– Coördineren van de salarisadministratie. Als zodanig ben je de contactpersoon voor de payroll service provider en verantwoordelijk voor het aanleveren van alle benodigde informatie;
– Opstellen en implementeren van HR-beleid;
– Ervoor zorgen dat HR-beleid voldoet aan de geldende wetgeving;
– Deelnemen aan ondernemingsraden en de relaties ermee onderhouden.

Je rapporteert rechtstreeks aan de Group HR Director.
Reizen tussen de twee verschillende vestigingen is noodzakelijk.

Heb jij de wil en vastberadenheid om te slagen in een dynamische omgeving binnen een internationaal bedrijf, aarzel dan niet om te solliciteren!

Profiel:

De functie van Regional HR Manager binnen de Infopro Digital groep is iets voor jou als:
– Je brede ervaring hebt als generalist binnen HR;
– Je goede kennis hebt van het arbeidsrecht;
– Je nauwgezet en methodisch te werk gaat;
– Je resultaatgericht bent;
– Je vloeiend Nederlands en Engels spreekt (Frans is een pré).

Over ons:

 Infopro Digital is een toonaangevende Europese technologiegroep op het gebied van informatievoorziening en professionele dienstverlening. De groep biedt innovatieve oplossingen in de sectoren verzekeringen/financiën, automotive, bouw, detailhandel, industrie en de publieke sector. Ons wereldwijde profiel, met 4.000 medewerkers in 18 landen, kenmerkt zich door een diverse en dynamische cultuur met focus op groei en innovatie.

Onze oplossingen, ingedeeld in vier categorieën, voorzien in alle strategische behoeften van bedrijven, professionals en gemeenschappen wereldwijd: 

– software & databases, 
– lead platforms, 
– informatie & insights,
– beurzen.Onze missie: professionals helpen slagen in een steeds complexere en digitale wereld door professionele gemeenschappen op lokale en internationale schaal met elkaar te verbinden. Dit bereiken we door gebruik te maken van de digitale, content, data en technologische expertise van onze teams.
Infopro Digital is een groep digitale ondernemers die voortdurend nieuwe markten verovert en haar klantenbestand uitbreidt door hen te helpen hun inkomsten te verhogen door nieuwe bedrijfs- en verkoopkansen te genereren en sneller en efficiënter te werken met betere inzichten omtrent het verhogen van efficiëntie en productiviteit